Velkommen til Barnekirken

Søndag 12.desember

Barnekirke kl.11.00 i Gjerpen kirke

Kommende søndag kl.11.00 er det gudstjeneste i Gjerpen kirke hvor de små er spesielt i fokus, løven kommer, konfirmanter er med og to barn skal døpes.

Denne søndagen er ypperlig for å ta med seg noen små i kirken!

Hjertlig velkommen

Disse nasjonale anbefalingene gjelder nå:

• Holde seg hjemme og ta test ved sykdom
    Følg de nasjonale rådene om å bli hjemme når man er syk og ta test. Dette gjelder deltakere og medvirkende så vel som ansatte og frivillige.
  • Håndhygiene
    Det anbefales fortsatt også å vaske hender og/eller bruke håndsprit jevnlig, særlig i forbindelse med nærkontakt i forbindelse med seremonier, utdeling av nattverd eller servering.
  • Munnbind
    Det anbefales å bruke munnbind. Dette gjelder der det er mye folk og vanskelig å holde avstand, f. eks. i kø til å motta nattverd, når man skal henge av/hente jakken sin etter et arrangement samtidig med mange andre, eller på vei inn/ut av lokalet.
  • Avstand
    Det anbefales å holde avstand til andre, gjerne en meter der det er mulig. Unngå klemming og håndhilsning.