Dåp

Gjennom dåpen blir vi en del av et fellesskap som strekker seg over hele verden – og gjennom alle tider. Det er en markering der den som blir døpt har alle sine viktigste støttespillere rundt seg, og der Gud lover å følge barnet eller den voksne alle dager.

Jesus døpte ikke, men utfordret mennesker han møtte til å være sammen med ham og følge ham. Etterfølgerne til Jesus fikk i oppdrag å gi dåpen videre til mennesker over hele verden og å undervise om Guds gode vilje med menneskenes liv.

I bibelteksten som blir lest i dåpsliturgien, sier Jesus: "Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende." (Matteusevangeliet kapittel 28, vers 18-20).

Gjerpen menighet har 2 fine dåpskjoler til gratis utlån. En dåpskjole i størrelse 3-4 mnd og en kjole i størrelse 6 mnd. Ta kontakt med menighetskontoret tlf.35506330

Vil du melde barn eller voksne til dåp i Gjerpen menighet KLIKK HER