Drive-In Felleskirkelig festgudstjeneste 1. Pinsedag

Søndag 1. pinsedag 31.mai kl.11.00 blir det stor felleskirkelig pinsegudstjeneste som drive in på NAF banen i Skien.

Dette er en spesiell gudstjeneste med tydelige retningslinjer i en helt uvanlig situasjon, så les hele denne informasjonen før du kommer.

Vi ønsker å arrangere en gudstjeneste der vi kan oppleve fellesskap uten smittefarlig nærkontakt. Det blir bilde og salmetekst på storskjerm og for å høre lyden på plassen må du sette på FM 106,4. Denne frekvensen har tilnærmet direkte lyd, uten forsinkelse. Hjemme kan du høre på RadioMG DAB eller FM.

Gudstjenesten streames også på facebook siden vår: https://www.facebook.com/gjerpenkirke/
Gudstjenesten vil begynne presis kl. 11.00 pga. direktesending på radio, så vi anbefaler å være på plass i tid før det.

Denne DRIVE-IN gudstjenesten er godkjent av kommunelegen, og vi har følgende regler:
• Kom kun i bil. Gående vil ikke høre lyd, man må sitte i bil med radio på.
• Ta med deg personer kun fra din egen husstand. Ikke ta med noen som du ikke bor sammen med.
• Alle skal bli værende i bilene under hele gudstjenesten. Ved behov vil det være mulig å dra før gudstjenesten er over. Oppstår det noe kan man sette på nødblink og da vil en vakt komme til bilen.
• Det er ikke tillatt å åpne vinduer eller dører for å prate med hverandre.
• Alle må følge anvisning fra parkeringsvakter.
• 1. Pinsedagsgudstjenesten vil vare i 60 minutter.
• Når gudstjenesten er ferdig reiser alle hjem. Ingen skal gå ut av bilene og oppholde seg på plassen etter gudstjenesten.

Gud velsigne deg.
Arrangør: Skien Felleskirkelige Forum