Kirkeuka

KIRKEUKA HØSTEN 2019

Kirkeuka i Gjerpen 23. – 27. oktober 2019

Onsdag 23.okt kl. 1900 Telemark Messingkvintett spiller i Gjerpen kirke sammen med organist Gunhild Bjørkøy Velkommen til en konsert med velklang fra gamle og nyere komponister, hvor orgel og messing klinger sammen og hver for seg.

Torsdag 24.okt kl. 1800-1900 Gjerpen Historielag har sammen med sogneprest Øystein Aronsen omvisning i kirke og kapell.

Kl. 1800-2200 Den varme kafeen i hjertet av Gjerpen har åpent på Menighetshuset

Fredag 25.okt kl. 1900 Ungdomsklubben GUTS arrangerer konsert i Gjerpen kirke med Endre Gryting med artistnavnet CHVNGE, kjent fra The Voice.

Lørdag 26.okt kl. 11-14 Gjerpens tradisjonsrike Høstmarked i og ved menighetshuset. Det bli salg av epler og grønnsaker, bakevarer og matvarer. Lokale utstillere, åresalg og kakelotteri. Salg av rømmegrøt, vafler, kaker og kaffe. Det blir også loppemarked.

Lopper kan leveres på menighetshuset fredag 25.okt kl. 16-18. (Ikke møbler, bøker eller klær.)

kl.11.30-13.30 «HalloVenn» fest for barna ved menighetshuset! Dette blir en stor fest for barna der alle kan komme utkledd i alle farger, fasonger og kostymer:-) Det blir ansiktsmaling, leker, hoppeslott, minikonsert med Sneltvedt Gospelkids og mye annet.

Søndag 27.okt kl. 1100 Festgudstjeneste med sang av Klosterøen og Scheensvassdragets Spadser- og Mandssangforening. Prest Ida Krogstad Rød, kantor Gunhild Bjørkøy med flere. Etter gudstjenesten avsluttes uka med kirkebakkekaffe